Technology

Onze filosofie

Onze hoofdgedachte is dat goede technologie niet duur hoeft te zijn.
Er zijn momenteel allerlei keuzes mogelijk die veel geld kunnen uitsparen. De meeste mensen kiezen echter nog steeds voor de duurdere mogelijkheden omdat ze denken dat deze beter zijn. Maar vandaag de dag zijn er een heleboel goedkopere of zelfs gratis alternatieven voorhanden.
Dankzij het ruime aanbod van vrije en open bron software zijn er heel wat toepassingen beschikbaar die door een wijde gemeenschap worden verkozen.
Daarom verwelkomt Edustria Debian Linux als server besturingssysteem, samen met Apache en NGINX webservers, MySQL, PostgreSQL en SQLite databanken, PHP, Perl en Python scripting talen en Asterisk voor volledige telefonie oplossingen.

Al deze software is gratis, maar niet altijd zo gemakkelijk in gebruik als sommige commerciële produkten. Dat is waarom we kiezen om oplossingen te ontwikkelen die zowel op Linux draaien als op andere platformen (zoals Microsoft Windows ©).
Bovendien geloven we dat je de keuze moet hebben om het systeem te gebruiken dat het beste werkt voor jou. Dus hoewel de server op Linux draait integreert deze naadloos met andere systemen (zoals Microsoft Windows © of Apple OS X ©).

Hieronder volgt een korte lijst van ondersteunde technologiën:

Webdesign

Programmatie

Besturingssystemen

Databases

Telefonie